top of page

Hallo!

Mijn naam is Bruce Weijzig

Mijn grootste passie is sport. Van huis uit en van jongs af aan ben ik altijd bezig geweest met tennis en voetbal. Tot mijn 13e heb ik 5 dagen per week getennist. Daarna ben ik overgestapt naar voetbal wat ik tot voor kort heb beoefend. Naast spelend lid was ik de hoofdtrainer & coach van een jeugd voetbalelftal.

 

In 2010 ben in Spanje voor het eerst kort in aanraking gekomen met padel. Toendertijd had ik nog geen idee hoe leuk het spelletje écht was. Toen ik in 2019 voor het eerst in Nederland een potje padel had gespeeld, was ik direct verkocht! Het sociale aspect, de wanden en de dynamiek van het spel, “wow” dacht ik, “wat vet!”.

 

Vanaf dit moment ben ik wekelijks gaan spelen, en al gauw ontstond het idee om hier verder mee te gaan. In april 2022 heb ik de opleiding bij Hello Padel Academy afgerond en ben ik gestart met het geven van padellessen en padelclinics in Amsterdam.


In februari 2023 heb ik de officiële KNTB padel opleiding afgerond.

 

Mijn passie voor padel blijft elke dag groeien en als ambassadeur voor de sport ligt mijn kracht in het verbinden en enthousiasmeren van mensen en bedrijven.

0O8A3686.jpg
Playtomic - Coach Certification.jpg

Certificaties & Diploma's

Partners

logo plaza padel vierkant.png
bottom of page